35 jaar Plukkebol

In 2022 vieren wij met kinderen, ouders en medewerkers ons 35-jarig bestaan. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Onze reguliere activiteiten worden daarom feestelijk vormgegeven, maar ook pakken we extra uit op de volgende evenementen. Zorg dat je dit niet mist!

Zomerfeest

Op zaterdag 25 juni is traditiegetrouw het zomerfeest voor alle kinderen en hun ouders van het kinderdagverblijf. Dit jaar zijn er extra feestelijke activiteiten voor de kinderen en zorgt een extern cateringbedrijf voor heerlijk fingerfood waar groot en klein de vingers bij aflikken.

De BSO Zomer BBQ

Voor de bso kinderen en hun ouders organiseren we voor de verschillende locaties een BBQ op de eigen locatie. Hier zal feestelijk worden uitgepakt met bijzondere animatie en wordt je op spectaculaire wijze ontvangen. Je kunt je talenten gaan ontdekken bij de 'circustent' en een cateraar zorgt voor lekkers, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi feest.

Personeelsfeest 

Ook onze medewerkers worden niet vergeten. Op zaterdag 27 augustus organiseren we een spectaculair feest bij Oker waar onze medewerkers worden meegenomen in een wervelende avond vol theater, kleinkunst en heerlijk eten.

Theaterweek

Omdat we bij Plukkebol theater en kleinkunst een warm hart toedragen is er ter ere van ons jubileum een nieuwe themaweek in ons programma opgenomen en vieren we in oktober de Plukkebol week van het theater. Hier laten we de kinderen kennismaken met allerlei vormen van theater en kunnen zij zelf hun talenten ontwikkelen en uitproberen.

Nieuwsberichten 35 jaar Plukkebol