Plukkebol en Spellenwinkel.nl doneren spellen

Plukkebol geeft haar werknemers dit jaar een kerstpakket met een extra speciaal cadeautje: een spel voor de Speelgoedbank in Delft.

Bij Plukkebol weten wij dat speelgoed en spellen een belangrijk hulpmiddel zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen kunnen zich ermee ontspannen, actief bezig zijn en spelenderwijs leren. Helaas is het voor sommige gezinnen, die onder de armoedegrens leven, vaak te duur om goed speelgoed te kopen voor hun kinderen. Daarom heeft Plukkebol samen met Spellenwinkel.nl besloten om hun krachten te bundelen en een bijdrage te leveren aan de Speelgoedbank in Delft.


"Wij zijn erg blij dat we dit jaar onze werknemers een mooi spellenpakket met een extra cadeautje kunnen geven en zo een bijdrage kunnen leveren aan de Speelgoedbank in Delft," zegt directeur Mark Siep van Plukkebol Kinderdagopvang. "Iedereen weet hoe belangrijk spelen is voor kinderen en dit willen wij ook graag mogelijk maken voor kinderen die het thuis financieel minder hebben.”

Met de hulp van Spellenwinkel.nl wordt er extra waarde toegevoegd aan de spellen die naar de Speelgoedbank gaan, zodat de kinderen mooie spellen krijgen. "Het is fantastisch om te zien dat Plukkebol Kinderdagopvang en Spellenwinkel.nl hun krachten bundelen om de Speelgoedbank te steunen," zegt een woordvoerder van de Speelgoedbank Delft. "Het is belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om te spelen en te leren, en we zijn zeer dankbaar voor deze prachtige bijdrage die we van deze organisaties ontvangen."

Plukkebol, Spellenwinkel.nl en de Speelgoedbank Delft zijn zeer tevreden over deze samenwerking en hopen dat dit een voorbeeld kan zijn voor andere organisaties om ook bij te dragen aan de ontwikkeling en het welzijn van kinderen in hun omgeving.

Voor de medewerkers werd het ook een heel geslaagde avond. Onder het genot van een drankje en een hapje werden er spelletjes gespeeld en kon ieder zijn of haar kerstpakket in spellen samenstellen.