Personeelsfeest!

Zaterdag 27 augustus vierden wij groots ons 35 jarig bestaan met een extra feestelijk personeelsfeest. Dit op de groene en prachtige locatie van Oker015 in Schipluiden. 

Aan heb begin van de avond werden de medewerkers ontvangen met een feestelijk drankje en getrakteerd op de magie van goochelaar Marc Woods De catering van Non zette ons aansluitend een overheerlijk drie-gangen diner voor. De dames van Theatergezelschap Plankgas zongen over de oprichters "Pluk" en "Bolletje" en in hun cabaret gaven zij een hilarisch en ontroerend beeld over het werken in Plukkebol. En daarmee brachten zij een ode aan ons gehele team.

Esther van Es zong de sterren van de hemel ttijdens een "80’s trip down memory lane": een theatrale en muzikale one womanshow gevuld met nummers van artiesten als Madonna, Wham en Johnny Logan. Met een positief geheugen, muziekweetjes en prachtige liedjes. 

Samen verkleed op de foto met collegae en een swingende afsluiting tijdens de silent disco. Een avond om nog lang van na te genieten!