Pedagogisch coach en beleidsmedewerker

BarbaraBarbara stelt zich voor

Mijn naam is Barbara Hercegovac-Matasic. Ik ben moeder van twee kinderen een dochter van 5 en een zoontje van 2. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Barendrecht. Na mijn opleiding HBO pedagogiek ben ik werkzaam geweest bij verschillende kinderopvang en onderwijsinstellingen met name in de rol als locatie manager.

Per 1 mei van dit jaar ben ik bij Plukkebol gestart als Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker. Ik heb voor Plukkebol gekozen omdat ik hier de kans krijg mijn pedagogische expertise in de volle breedte in te zetten en omdat dit mooie familiebedrijf mij aanspreekt. Het valt gelijk op dat er een groot gevoel is voor kwaliteit en er oprechte persoonlijke aandacht is voor iedereen. De pedagogisch medewerkers zijn erg betrokken, hebben een professionele houding en willen zich graag blijven ontwikkelen. Dat is voor mij een heel goede basis om nieuwe kwaliteitsimpulsen te kunnen geven.  

In mijn rol als pedagogisch coach zal ik samen met de pedagogisch medewerkers werken aan het verder verhogen van de pedagogische kwaliteit op de groep. Plukkebol werkt volgens de principes van "Oog voor interactie". Aan de hand van beeldopnamen die medewerkers zelf maken, worden situaties op de groep besproken. Dit kan in groepsverband en individueel. Ik zorg voor de planning van deze activiteiten en voor de begeleiding van de beeldbesprekingen. Daarnaast voer ik individuele coachingsgesprekken. 

In mijn functie als beleidsmedewerker zal ik het beleid verder vorm gaan geven. Plukkebol heeft een mooi pedagogisch beleid dat ik graag verder wil ontwikkelen met de verschillende teams. Muziek op schoot en het kind volgende karakter van het pedagogisch beleid in het algemeen spreken mij erg aan.

Het kan zijn dat je als ouder vragen hebt over de ontwikkeling van jouw kind of dat je een opvoedvraag hebt. Hiervoor kun je uiteraard bij je eigen pedagogisch medewerkers terecht. Mocht je extra ondersteuning nodig hebben dan kun je ook bij mij terecht. Ik maak graag tijd voor je vrij. 

Graag tot ziens op één van de Plukkebol locaties!

Contactgegevens

Barbara Hercegovac-Matasic
werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, neem contact op