Dé Plukkebol Muziekweek

Tijdens dé Plukkebol Muziekweek ging ook dit jaar het dak eraf! Niets is leuker dan samen zingen, dansen en muziek maken. 

Een hele week boordevol extra, leuke én feestelijke muziekactiviteiten in het kinderdagverblijf, dat is dé Plukkebol Muziekweek! De week werd feestelijk geopend met een ontvangst voor alle kinderen op de rode loper met de Plukkebol fanfare. Tijdens de rest van de week werden er muziekinstrumenten gemaakt, muziek beluisterd uit allerlei verschillende culturen en natuurlijk gezongen en gedanst. Ontdekken dat je muziek kunt maken met water, flesjes & potjes of trommelen op dozen! 

Juf Félice verzorgde verschillende mini concerten en natuurlijk waren er héél veel optredens van muzikale opa's, oma's, papa's en mama's. Alle pedagogisch medewerkers zorgden dagelijks voor extra bijzondere muziekactiviteiten. 

Plukkebol is een muzikaal kinderdagverblijf. Dagelijks is muziek een vast onderdeel van het dag-, week- en jaarprogramma. De medewerkers hebben trainingen gevolgd die gebaseerd zijn op de principes van ‘Muziek op Schoot’ en met muzikale spelletjes bieden zij spelenderwijs een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen. Jaarlijks is er Dé Plukkebol Muziekweek.