Rotterdamseweg

 

Gebouw en de buitenruimte

De twee bso-groepen hebben ieder een eigen ruimte van elk zo ongeveer 80 m2. Iger is de naam van de groep met de jongste kinderen. Zij zijn in de leeftijd van 4 tot ongeveer 6 á 7 jaar. De ruimte is helemaal afgestemd op deze leeftijdsgroep. Zo is er bijvoorbeeld een poppenhoek, een winkel, een kaptafel en een wilgenhut. De andere ruimte is voor de oudste bso'ers tot 13 jaar. Deze groep draagt de naam Plik. Er is allerlei speelgoed zoals Kapla, een tafelvoetbalspel en een Wii.

Beide groepen kunnen gebruikmaken van de ruime kinderkeuken die zich tussen de groepen bevindt. Op de eerste etage heeft Hudito nog een grote ruimte beschikbaar. Deze kan door Plukkebol gebruikt worden voor bijzondere activiteiten. Een grote extra ruimte komt goed van pas als het slecht weer is en we niet buitenspelen.

Het veld recht tegenover de ingang van de bso is voor Plukkebol gereserveerd. Medewerkers verzorgen hier sport- en spelactiviteiten. Tussen het veld en de bso in is er ook nog een speelplein. Er is dus heel veel buitenruimte beschikbaar waar de kinderen zelfstandig en onder begeleiding kunnen spelen en sporten.

Lidmaatschap Hudito en korting

Kinderen die dit willen, kunnen lid worden van Hudito. Voordat de training begint, brengt een medewerker van Plukkebol de kinderen naar de trainer van het team. Kinderen volgen de training en worden daarna weer opgehaald. Met de oudste kinderen wordt de afspraak gemaakt dat ze zelfstandig van en naar de training gaan. Daarnaast geeft Plukkebol vanaf 1 september 2013 maar liefst € 120 korting per kind op de jaarcontributie. Bekijk hier de voorwaarden om voor deze korting in aanmerking te komen.

Lees ook het artikel over Plukkebol in Stickstof, het magazine van Hudito.