Raamstraat

Gebouw

In 2002 opende Plukkebol haar deuren aan de Raamstaat. Het gebouw huisvest 6 kinderdagverblijf groepen en vier bso-groepen. De speelhal is het hart van het gebouw. Kinderen kunnen hier spelen als het buiten te slecht weer is. Iedere groep heeft zijn eigen vaste ruimte. De beschikbare speelruimtes binnen en buiten zijn vele malen groter dan de standaard en de norm in de kinderopvang. Kinderen hebben geestelijk en fysiek de ruimte om vol overgave te spelen en zich te ontwikkelen. 

Natuurspeeltuin

Beide babygroepen hebben een eigen patio die grenst aan de groepsruimten. Baby's kunnen hier veilig en gescheiden van de grote kinderen verblijven met mooi weer. In de grote omsloten tuin staan volop bomen en planten. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de zandbak met waterbaan en van de glijbaan glijden bij het speelhuis.

Meer over onze natuurspeeltuin

Speeltuin Westerhonk

Aangrenzend aan de tuin van Plukkebol ligt speeltuin Westerhonk. Plukkebol heeft vanuit haar terrein een eigen doorgang naar deze speeltuin. Zo hebben we ook toegang tot de speeltuin als deze voor het publiek gesloten is.

Meer over speeltuin Westerhonk