Basisscholen

Plukkebol is te combineren met een groot aantal scholen in Delft, Delfgauw en in de overige gemeentes in de regio. In samenwerking met onze oudercommissie heeft Plukkebol een aantal scholen geselecteerd waarbij Plukkebol het volledige bso-pakket biedt. In de praktijk blijken dit de scholen te zijn waar veel Plukkebol ouders een voorkeur voor hebben. Begeleid vervoer van school naar de bso is geregeld en de bso sluit aan op de schooltijden, vakanties en studiedagen. Veelal is Plukkebol ook te combineren met een niet geselecteerde school.

Scholen met het volledige Plukkebol bso-pakket 

Dit zijn de scholen waarbij Plukkebol maatwerk biedt doordat:

  • de eigen medewerkers van Plukkebol aanwezig zijn op de schoollocatie als de school uitgaat. Kleuters worden bij voorkeur uit de klas opgehaald en de oudere kinderen komen naar een verzamelplek in de school. Mochten er zaken zijn die op school spelen dan kunnen de medewerkers hier direct op inspelen. Wel zo veilig en vertrouwd!;
  • de kinderen, als ze verzameld zijn, onder begeleiding van de medewerkers naar Plukkebol gaan; 
  • de openingstijden van Plukkebol aansluiten op de schooltijden, schoolvakanties en studiedagen;
  • Plukkebol contact onderhoudt contact met de school, zodat de samenwerking goed verloopt.  

Overige scholen

Plukkebol is in overleg ook te combineren met andere scholen. Ouders dienen dan wel zelf het vervoer van hun kind te verzorgen van de school naar Plukkebol. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een school kiezen

Bij sommige scholen is het nodig dat je jouw kind al onder het jaar opgeeft. Je tijdig oriënteren door verschillende scholen te bezoeken is dan ook ons advies.