Aanmelden

De keuze voor een kindercentrum is wat ons betreft een hele persoonlijke. Op plukkebol.nl kun je een eerste oriëntatie doen en inschatten of Plukkebol aansluit bij jouw wensen.

niet in gebruik

Wij adviseren je om bij ons, maar ook bij diverse andere kinderopvang organisaties te gaan kijken, zodat je je een goed beeld kan vormen van wat jij belangrijk vindt voor jouw kind. Het is immers van wezenlijk belang dat je straks met een goed gevoel je kind kunt wegbrengen, vertrouwen hebt en weet dat er kwaliteit geboden wordt. Wees dus van harte welkom bij ons voor een uitgebreide rondleiding en een antwoord op al jouw vragen. Een rondleiding plannen we in zodra we je een aanbod kunnen doen voor een plaatsing. We streven ernaar een half jaar vooruit te plannen voor het kinderdagverblijf en vier maanden voor de buitenschoolse opvang. 

Plukkebol hanteert een minimum van 2 opvangdagen per week. Dit stelt kinderen in staat zich sneller en beter thuis te voelen bij ons. Vanaf 8 jaar is het mogelijk 1 opvang dag af te nemen per week.  

Tijdig inschrijven vergroot de kans dat Plukkebol straks daadwerkelijk een plek kan bieden. De inschrijving is nog géén garantie van een plek. Je kunt jouw voorkeursdagen opgeven. We streven ernaar de dagen aan te bieden van jouw 1ste voorkeur. Flexibiliteit in af te nemen opvangdagen, helpt echter. Wanneer je bijvoorbeeld 2 dagen wilt afnemen geef dan aan dat dit mogelijk is op maandag, woensdag en/ of vrijdag. Bij beschikbaarheid kunnen we dan 2 vaste dagen in de week aanbieden uit de keuze(s) van jouw inschrijving. Vul daarom het digitale aanmeldformulier in en verzend dit naar ons. Aan het aanmelden zijn geen kosten verbonden. 

Inzicht in de kosten en hoeveel de overheid bijdraagt is ook van belang en daar helpt Plukkebol je graag mee. Speciaal voor alle Plukkebol ouders hebben wij een rekenmodule ontwikkeld. Wel zo handig! 

Neem daarnaast gerust contact op met onze planner voor een persoonlijk advies.